Binnenkort te zien

Dit weten we al over het nieuwe seizoen Waar Doen Ze Het Van? van EO

30 mei 2023 10:17 | reality | Door Judith Regeling

© EO
Deze zomer gaat het derde seizoen van Waar Doen Ze Het Van? van start op NPO1. In dit overzicht blikken we daarom alvast vooruit.

Bereid je voor op nieuwe gezinnen en dus ook nieuwe verhalen.

Waar Doen Ze Het Van?

In het EO-programma Waar Doen Ze Het Van? staan elk seizoen weer vier gezinnen centraal die moeten rondkomen van hele verschillende maandbudgetten. De reeks geeft een kijkje in hun portemonnee en in hun dagelijkse leven. Waar geven ze nu namelijk precies hun geld aan uit, hoe gaan ze om met bepaalde financiële dilemma's en hoe is het eigenlijk om arm óf juist rijk te zijn?

Seizoen 3

Voor de vaste kijkers van dit programma vertelt het bovenstaande niets nieuws. Toch mogen ook zij zich voorbereiden op nieuwe verhalen en nieuwe gezinnen. In het derde seizoen staat onder meer de vermogende familie Adema uit Breda centraal. Zij hebben een verhogen van maar liefst acht miljoen euro. Een heel ander verhaal is dat bij de familie Koenjer uit Stevensweerd, die vanwege geldzorgen in een camper willen gaan wonen.

Deze twee families staan er niet alleen voor. Daarnaast zijn namelijk ook de familie Huisraad, die met hun negen kinderen in een flat in Zaandam wonen, en de familie Ponsen, met vader en volkszanger Wesley uit Nootdorp te zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Wesley Ponsen (@wesleyponsen)

 

Wanneer start het derde seizoen van Waar Doen Ze Het Van?

De Evangelische Omroep heeft via hun officiële kanalen nog niets laten weten over de derde reeks. Maar toch weten we al meer. Via de website van de Ster.nl is al te lezen dat het derde seizoen van Waar Doen Ze Het Van? van 27 juli t/m 31 augustus iedere donderdag om 21:30 uur te zien is op NPO1. De reeks telt in totaal 7 dus afleveringen.

Meer over