Kom maar op!

Dit weten we al over het tweede seizoen van Het Onbekende

17 april 2024 16:03 | reality | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk
Renze Klamer keert dit jaar nog terug met het tweede seizoen van Het Onbekende. Hoog tijd dus om alvast de eerste details op een rijtje te zetten.

Het wachten wordt snel beloond.

Het Onbekende

In het tv-programma Het Onbekende van RTL4 gingen afgelopen jaar veertien kandidaten, verdeeld over een team met zowel onbekende als bekende deelnemers, de strijd tegen elkaar op in Slovenië. Ze moesten hier zo snel mogelijk het door de makers bepaald eindpunt zien te vinden, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. 

Onderweg kregen de kandidaten namelijk meermaals te maken met opdrachten en diverse dilemma's waarbij altijd een ding centraal stond: de keuze tussen het onbekende en het bekende. Uiteindelijk was het onbekende deelnemer Ruud die met 24.000 euro naar huis mocht. Runner-up Rein moest genoegen nemen met 1000 euro.

Ruud, de winnaar van Het Onbekende 2024
Ruud, de winnaar van Het Onbekende 2024

Het Onbekende seizoen 2

Voor de fans hebben we direct goed nieuws: er komt namelijk een tweede seizoen van Het Onbekende. Wanneer dat is, is alleen nog niet bekend. Wel weten we inmiddels dat het tweede seizoen iets zal verschillen van de eerste reeks. Ditmaal wordt het spel uitsluitend gespeeld met onbekende deelnemers. Zij reizen zeer binnenkort samen met presentator Renze Klamer af naar het prachtige Bulgarije om de uitdaging van hun leven te gaan. 

De identiteit van deze deelnemers blijft nog even geheim. RTL zal mogelijk pas dit najaar, vlak voor de eerste aflevering, onthullen wie zij zijn. 

Meer over