Binnenkort terug!

Dit weten we al over het komende seizoen van Over Mijn Lijk

23 november 2023 09:42 | reality | Door Judith Regeling

© Ed van de Pol
Tim Hofman keert in het nieuwe jaar weer terug met Over Mijn Lijk. In dit artikel vertellen we je alles wat we inmiddels al weten over het nieuwe seizoen.

Haal de zakdoekjes maar alvast uit de kast. Het duurt niet lang meer.

Over Mijn Lijk

In het aankomende seizoen van Over Mijn Lijk zijn weer diverse jongeren te zien die ongeneeslijk ziek zijn. Ze hebben mogelijk allemaal een andere aandoening, maar toch hebben ze iets gemeen: ze staan nog volop in het leven en hopen in de laatste fase van hun leven er nog alles uit te halen. Tim Hofman volgt ze bij hun (dagelijkse) bezigheden en praat openhartig met ze over het leven en de dood.

Wie zijn er te zien in Over Mijn Lijk 2024?

Hoe verdrietig dit programma vaak ook is, is het de makers toch weer gelukt om vijf jongeren te vinden die de kracht hebben om hun verhaal te doen. Eén daarvan is de inmiddels 25-jarige Eva uit Tilburg, die in maart 2021 de diagnose uitgezaaide longkanker kreeg. Sommige kijkers zullen haar misschien wel herkennen: ze houdt haar 174.000 volgers geregeld op de hoogte via haar Instagram-account @longeneeslijk en geeft geregeld updates via de radioshow van Mattie & Marieke.

Verder zullen de kijkers ook kennismaken met Jegor, Maaike, de uit Lisse afkomstige Zoë, de 35-jarige Jeffrey. Die laatste twee stellen zich in de onderstaande twee video's alvast voor.

 

Wanneer is Over Mijn Lijk 2024 op televisie te zien?

Het nieuwe seizoen Over Mijn Lijk laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanaf 9 januari 2024 maken we kennis met Zoë, Jeffrey, Jegor, Eva en Maaike die ondanks dat ongeneeslijk ziek zijn nog altijd alles uit het leven halen. Tim volgt ze bij hun mooie en minder momenten en hoopt van ze te horen hoe ze omgaan met het feit dat hun leven niet lang meer duurt.

Over Mijn Lijk is vanaf dinsdag 9 januari 2024 wekelijks vanaf 21:40 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over