Nog één strijd

Dit zijn de finalisten van Big Brother 2023

30 maart 2023 11:10 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland

Na drie maanden vol bondjes smeden, coins verzamelen en pittige opdrachten komt er aanstaande zaterdag een einde aan Big Brother 2023. Inmiddels weten we dan ook welke drie inwoners in de finale nog eenmaal de strijd aangaan.

Let op: spoiler alert!

Lees ook: Alles over de bewoners van Big Brother 2023 

Lindsey’s vertrek

De spanning is deze week om te snijden in het Big Brother-huis. De finalisten bestaande uit de Vlaamse Jolien, Charlotte en Bart en de Nederlandse Jason zijn er namelijk van op de hoogte dat een finale van dit realityprogramma normaal gesproken wordt gespeeld met drie inwoners. Zij waren - na het vertrek van comebackkid Danny - afgelopen zaterdag nog met zijn vijven en dus ligt een vroegtijdige executie op de loer.

Dat bleek afgelopen maandag ook al toen Lindsey te horen kreeg dat zij de minste stemmen had ontvangen van het publiek. De enige Nederlandse vrouw moest daarom direct haar koffers pakken en het huis verlaten. Maar daarmee waren de overige vier er nog niet. 

Geraldine Kemper

Zojuist werden de bewoners van Big Brother voor een tweede keer deze week bijeen geroepen voor een vroegtijdige nominatie. De kijker kreeg maandag immers opnieuw de kans om hun stem uit te brengen op hun favoriete inwoner die zij het meest de winst gunnen. En dat hebben ze massaal gedaan. Alleen is er net te weinig gestemd op Charlotte, zo onthulde Geraldine Kemper en Tatyana Beloy net. Deze vrolijke deelnemer eindigt dan ook op een mooie vierde plek in Big Brother 2023.

Big Brother 2023 finale

De exit van Charlotte betekent ook automatisch dat Bart, Jason en Jolien het zaterdag voor een allerlaatste keer tegen elkaar gaan opnemen in de spannende finale van Big Brother 2023. Op voorhand lijkt het een strijd te gaan worden tussen de twee heren, maar vlak ook () niet uit. Verrassingen liggen altijd op de loer.

Jason, Bart en Jolien in Big Brother 2023
Jason, Bart en Jolien in Big Brother 2023

Benieuwd wie er wint? Je ziet de finale van Big Brother zaterdagavond rond de klok van 20:00 uur op RTL5.

Meer over