Overzicht

Dit zijn de huidige teams in De Bondgenoten

15 april 2024 20:40 | reality | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Elke cyclus van De Bondgenoten strijden de Gieren, Slangen, Haaien en Vossen tegen elkaar om de overwinning. Houd je echter af en toe niet meer bij wie nu bij wie hoort? In dit overzicht houden we het voor jou bij.

Let op: dit artikel wordt geüpdatet. Laatste update: 15 april

Lees ook: Dit zijn de afvallers van De Bondgenoten 

De Haaien

Aan het begin van de zesde cyclus twijfelden Beau, Sam, Nick en verliezend finalist Lodewijk geen moment: ze besloten onmiddellijk om samen een bondgenootschap te vormen. Helaas voor hen gooide na amper een week een brief roet in het eten. Kainé mocht haar ideale team samenstellen en koos er dus voor om Lodewijk te stelen. In plaats daarvan moeten Beau, Sam en Nick het nu doen met 'bondgenoot' Davey.

De Haaien in cyclus zes De Bondgenoten
De Haaien in cyclus zes De Bondgenoten

De Vossen

De Haaien zullen in ieder geval concurrentie krijgen van de Vossen, ditmaal bestaande uit oud-gedienden Eduardo en Bo met nieuwkomers Rick en John. Een prima team, maar wel eentje die moet oppassen. In de vorige cyclus zorgde Eduardo er nog samen met Slang-lid Robert voor dat Beau de finale niet kon spelen. En je weet wat ze zeggen: wraak zal zoet zijn. Eduardo mag dus wel uitkijken voor het figuurlijke mes in zijn rug.

De Vossen in De Bondgenoten 2024
De Vossen in De Bondgenoten 2024

De Slangen

Het team van De Slangen slaagde vorige cyclus nog in het bereiken van de finale. Maar de vraag blijft: zal dat lukken met deze grotendeels nieuwe samenstelling? Door de brief en keuzes van Kainé maakt opnieuw Lodewijk uit van dit team. Ditmaal vormt hij een bondgenoot met Kainé, Robert en nieuwkomer Gerrit.

De Slangen in cyclus 6 van De Bondgenoten

De Gieren

Sam en Nick wisten na de vijfde cyclus één ding zeker: voor hen geen bondgenootschap meer met brieliefhebber Mary en Serena. Die laatste twee moesten dus op zoek naar twee nieuwe teamgenoten om hun groepje compleet te maken, en dat is gelukt. Zij worden mede door de keuze van Kainé nu bijgestaan door nieuwkomers Denise en Chelsea

De Gieren in De Bondgenoten 2024
De Gieren in De Bondgenoten 2024

Zie je door het bomen het bos niet meer? Zo ziet de samenstelling er sinds de aflevering van maandag 15 april uit.

Teams in De Bondgenoten - april 2024
Teams in De Bondgenoten - april 2024

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl

Meer over