Even voorstellen

Dit zijn de kandidaten die meedoen aan Big Brother 2023

6 januari 2023 09:48 | reality | Door Esther Hut

© Wesley de Wit

Maandag is het tijd voor een gloednieuw seizoen van Big Brother. Er is al veel duidelijk over wat we kunnen verwachten, maar welke kandidaten er precies de uitdaging aangaan wisten we nog niet. Tot vandaag.

Net als vorige seizoenen is het dit jaar ook een mix van onbekende Nederlanders en Vlamingen. Maar waar vorig jaar acht deelnemers het Big Brother huis in stapten zijn het er nu elf.

Deelnemers

Dit jaar zijn er dus wat meer deelnemers. Zo krijgen we zes Nederlanders te zien en vijf Belgen. De Nederlanders zijn: Chayron (33), Chelsea (22), Danny (28), Jason (20), Lindsey (32) en Rob (66). De Vlamingen die daartegenover staan zijn: Ali (35), Bart (49), Charlotte (27), Judy (34) en Michelangelo (21).

kandaiten

Veranderingen dit seizoen

Het nieuwe seizoen kent ook een aantal veranderingen, waaronder een doorzichtige kluis met daarin de jackpot van €100.000. Deze kunnen de kandidaten gedurende het spel beïnvloeden. Voor de dagelijkse boodschappen hoeven ze dit echter niet aan te breken, want ze zullen ook geld moeten verdienen. Met de zogenoemde Big Brother coins kunnen ze luxe items bemachtigen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Make-over

Ook werd deze week bekendgemaakt dat het Big Brother huis een ware make-over heeft gehad, waar unstenaar Frank Visser heeft veel kleur aangebracht in het huis.

Big Brother is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5 en 24/7 te volgen via twee Videoland-livestreams. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 5.

Meer over