Voorstelrondje

Dit zijn de kandidaten van het tweede seizoen Winter Vol Liefde

29 augustus 2023 10:43 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL

De makers van B&B Vol Liefde komen dit najaar met een nieuwe datingshow: Winter Vol Liefde. Hoewel het eerste seizoen nog moet beginnen, heeft RTL nu al de kandidaten van het tweede seizoen bekendgemaakt. 

Wij stellen ze aan je voor!

Mike (33)

Mike is een spontane, ondernemende man en een echte levensgenieter. Hij woont in het Oostenrijkse Seefeld in Tirol waar hij in 2014 met zijn ouders naartoe is geëmigreerd. Mike runt daar samen met de eigenaar een skischool en draagt daarnaast de volledige verantwoordelijkheid over de kinder-skischool. Hij vindt het gezellig om na werk een drankje te doen met het team om zo de dag af te sluiten en om op zijn vrije dag naar het nabijgelegen Italië te gaan om te shoppen.

De ondernemer leidt een actief leven tussen de bergen, maar wat daar nog aan ontbreekt is een sportieve en reislustige Nederlandse dame om dit leven mee te delen en die hopelijk een toekomst met hem wil opbouwen in de Alpen. 

Mike (Winter Vol Liefde)
Mike (Winter Vol Liefde)

Judith (37)

Judith heeft drie jaar geleden haar droom verwezenlijkt door Nederland achter zich te laten en een nieuw bestaan op te bouwen in de Franse Pyreneeën. Sinds begin dit jaar is ze begonnen als boerin en heeft ze al flink wat dieren rondlopen. Ook verhuurt Judith een vakantiewoning aan toeristen, organiseert ze wandeltochten in de bergen en kookt ze voor haar gasten uit haar eigen moestuin.

De boerin zoekt iemand met een passie voor natuur, dieren en het buitenleven. Judith staat open voor zowel mannen als vrouwen in de liefde.

Judith (Winter Vol Liefde)
Judith (Winter Vol Liefde)

Adrienne (50)

Adrienne is een ondernemende, humoristische, daadkrachtige vrouw en is moeder van twee kinderen van 14 en 19 jaar oud. Ze is eigenaar van een sprookjesachtig hotel met 83 kamers in Zwitserland. Tot vijf jaar geleden had Adrienne dit samen met haar man. Hij kwam te overlijden na een ziektebed en sindsdien is ze alleen eigenaar. Gelukkig heeft ze een fantastisch team dat haar helpt.

De uitbaatster staat open voor een nieuwe relatie. Adrienne zoekt een nuchtere man die niet te veel waarde hecht aan status en net als zij brede interesses heeft.

Adrienne (Winter Vol Liefde)
Adrienne (Winter Vol Liefde)

Jorik (27)

Jorik is drie jaar geleden naar Oostenrijk verhuisd. In het prachtige Fürth werkt hij onder andere als ski- en snowboardleraar en ook staat deze praatgrage man parttime achter de bar. In de zomer werkt hij als timmerman; de handige Jorik heeft zelfs zijn eigen huis gebouwd. Na een dag werken is hij te vinden in de après-ski bar met zijn vrienden waar hij veel om geeft.

De bezige bij is op zoek naar een lieve jonge vrouw die van wintersport houdt en graag de handen uit de mouwen steekt. Als het aan hem ligt neemt ze haar sneakers mee en laat ze haar pumps thuis. 

Jorik (Winter Vol Liefde)
Jorik (Winter Vol Liefde)

Aanmelden

Denk jij dat een van deze deelnemers jouw ideale partner is? Dan is er goed nieuws: je kunt je nog aanmelden! Dat kan op deze pagina

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde is dit najaar te zien bij RTL 4. Een exacte datum is vooralsnog niet bekend.

Meer over