Op naar Mexico

Dit zijn de single vrouwen van Temptation Island: Love or Leave 2023

16 maart 2023 13:59 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Acht single vrouwen staan in de startblokken om op Temptation Island: Love or Leave de mannelijke helft van de koppels het flink lastig te maken. Hoog tijd dus om ze voor te stellen.

De vrouwen in kwestie komen allemaal met slechts één doel naar Mexico: om een echte connectie op te bouwen met één van de heren.

Lees ook: Deze koppels gaan de liefdestest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave 

Temptation Island: Love or Leave

In het populaire realityprogramma Temptation Island: Love or Leave verzamelen diverse stellen zich op een paradijselijke locatie om daar uit te vinden of ze eigenlijk wel bij elkaar passen. De koppels hebben namelijk allebei een bepaald vraagstuk waarmee ze dealen: of dat nu een discussie is over het starten van een gezin, samenwonen of het aantal keer seks dat ze hebben in een week. Ze hopen hier antwoord op te krijgen en tegelijkertijd te ontdekken of van de vrijgezellen niet beter bij ze past. Die zoektocht staat ieder seizoen garant voor veel drama, tranen en een beetje seks. 

Vrouwelijke singles

Eerder deze week stelden we al de koppels aan je voor. Het is nu tijd om de vrouwelijke singles één voor één aan te kondigen.

Noortje (21)

Als er iemand toe is aan een serieuze connectie met iemand, is het de 21-jarige Noortje wel. Ze weet goed wat ze wil en verwacht dit dan ook van haar toekomstige man. Via Temptation Island: Love or Leave hoopt ze een stoere, oprechte en enthousiaste man te leren kennen die sterk in zijn schoenen staat.

Noortje uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Noortje uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Gwen (20)

De singles zijn ook dit jaar niet bepaald oud te noemen, want de volgende deelneemster is de pas 20-jarige Gwen. Zij hoopt tijdens dit avontuur ook de liefde te vinden. Ze is - volgens eigen zeggen - op zoek naar iemand met humor en wil graag een juiste balans vinden tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen moeten er echter wel zijn: anders is de relatie niet te doen volgens Gwen. 

Gwen uit Temptation Island: Love or Leave
Gwen uit Temptation Island: Love or Leave 2023


Samirah (24)

De 24-jarige Samirah is ook van de partij en niet zonder reden: ze is namelijk klaar om een nieuwe man in haar leven te verwelkomen. Ze valt op een sportieve man die positief in het leven staat. Wat hij daar voor terugkrijgt? Een echte praatjesmaker die met haar empathie voor mensen altijd goed advies kan geven. 

Samirah uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Samirah uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Melanie (26)

Als de mannen een sportmaatje zoeken, kunnen ze vast terecht bij de 26-jarige Melanie. Ze beschrijft zichzelf als iemand die gek is op sporten en er een actief bestaan op nahoudt. Ze is helemaal klaar voor een man in haar leven en valt op een ambitieuze, zelfverzekerde kerel met humor. Zelf houdt ze ook van een feestje, dus als de man in kwestie dat ook leuk vindt, is dat een pre!

Melanie uit Temptation Island: Love or Leave
Melanie uit Temptation Island: Love or Leave


Isabella (22)

De knuffelaars onder de mannen kunnen dan weer terecht bij Isabella, want zij beschrijft zichzelf als een 'trouwe knuffelbeer'. Ze is verder op zoek naar een lieve man waar ze op kan bouwen. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan wat tegengas kan geven, want aan pit geen gebrek. 

Isabella uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Isabella uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Olivia (25)

De 25-jarige praatgrage Olivia komt net als haar voorgangers ook met maar één reden naar Mexico: om daar de liefde van haar leven tegen te komen. Wel moet de man in kwestie aan bepaalde eisen voldoen, want ze heeft een duidelijk type. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij. 

Olivia uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Olivia uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Lisa (21)

De 21-jarige Lisa staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze hoopt dan ook tijdens haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave een man tegen te komen die net zo sportief is en tegelijkertijd ook iemand die dominant is en het liefst iets ouder dan zijzelf. 

Lisa uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Lisa uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Marisol (25)

De 25-jarige Marisol beschrijft zichzelf als een echt relatiemens. Niet zo gek ook dat ze na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer hoopt op een partner in haar leven. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Zelf is ze een echte knuffelbeer met een pittig randje, dus de man in kwestie moet daar wel tegen kunnen. 

Marisol uit Temptation Island: Love or Leave 2023
Marisol uit Temptation Island: Love or Leave 2023

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart 2023 wekelijks te zien bij Videoland.

Meer over