Surprise!

Dit zijn de winnaars van Love Island 2022

13 augustus 2022 21:53 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Na vijf weken vol liefde, tranen en spannende twists is sinds vanavond eindelijk duidelijk wie Love Island 2022 heeft gewonnen. Dat zijn niet de gedoodverfde winnaars Fé en Lennert, maar Jotti Verbruggen en Cas Hooijer.

Zij winnen samen 25.000 euro!

Love Island 2022

Tijdens de enorm spannende finale van Love Island 2022 viel als eerste het doek voor de 27-jarige Imen en de 20-jarige Nathan. Iets wat niet heel wonderbaarlijk was. Dit koppel wist namelijk zo'n twee weken geleden nog amper van elkaars bestaan. Maar toch was er - sinds de komst van Nathan in de villa - sprake van een bepaalde chemie tussen de twee. Of dit zich ook gaat omzetten naar liefde blijft nog de vraag. De twee hopen dat in Nederland uit te gaan zoeken.

Comeback Kid Mert

Waar net iets meer was dan 'enkel' chemie was bij Sunita en Mert, maar ook helaas voor hen was dat ook niet genoeg voor de zilveren of gouden medaille. Dit koppel sneuvelde namelijk op een derde plek en dat is voor met name Mert nieuw. In 2020 ging hij er samen met zijn toenmalige koppelpartner Joan nog met de hoofdprijs vandoor.

Jotti en Cas

Die eer is dit jaar weggelegd voor de Vlaamse Jotti Verbruggen en de Nederlandse Cas Hooijer, die het hart van de kijker in korte tijd wisten te veroveren. De twee realitysterren leerden elkaar namelijk - in tegenstelling tot de gedoodverfde favorieten Lennert en Fé - pas kennen tijdens Casa Amor. Blijkbaar was dit echter genoeg. Zij kregen namelijk in de laatste stemronde de meeste stemmen van het publiek en gaan dus niet alleen naar huis met liefde, maar ook met een geldbedrag van €25.000, dat ze uiteraard samen delen.

Love Island 2022 gemist? Bekijk op Videoland alle afleveringen terug of lees hier al onze artikelen

Meer over