Niet wat het lijkt...

Dochter Richard verklaart relatie tussen vader en vriendin Ingrid in B&B Vol Liefde

9 augustus 2022 18:29 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Richard lijkt als een van de eerste deelnemers de liefde gevonden te hebben in B&B Vol LiefdeMaar wie is toch die schijnbaar eeuwige huisgast Ingrid? Zijn dochter Demelza doet een boekje open.

Voordat Richard begon aan het liefdesavontuur was de enige vrouw in zijn Portugese b&b de montere Ingrid. Ook nu de dames van B&B vol liefde langskomen om het hart van de voormalig kokkelvisser te veroveren is Ingrid een vaste waarde.

Libera

RTL Boulevard was benieuwd naar de relatie tussen Richard en Ingrid die elkaar voortdurend verbale plaagstootjes geven. Richard mag zelfs seksuele toespelingen naar haar maken. Aran Bade ging langs bij Richards dochter Demelza die al snel aan alle geruchten een eind maakte: Ingrid is geen ex, dus de vrouwen hoeven niet te vrezen voor Libera-achtige praktijken. In de Italiaanse b&b van deelnemer Hans bleek diens ex-vrouw Libera de boel nog te runnen, een onaangename verrassing voor al zijn liefdeskandidaten die mede daardoor afknapten.

Texel

Maar hoe zit de vork dan wel in de steel? Welnu, Richard blijkt Ingrid goed te kennen uit de tijd dat hij op Texel woonde. Ze hebben altijd contact gehouden en toen hij aankondigde na de dood van zijn vrouw een nieuw leven te beginnen als b&b-eigenaar in Portugal trok Ingrid de stoute schoenen aan. Ze vroeg of ze ook mee mocht en kreeg toestemming haar eigen stekkie op het terrein te betrekken. 

B&B Vol Liefde
B&B Vol Liefde

Hoort erbij

Demelza had nog wel een waarschuwing voor de vrouwen die nog komen om Richard te verleiden. Haar vader laat zich absoluut niet dwingen een keus te maken dus als ze hem voor het blok stellen: Ingrid eruit of zij eruit dan is de kans meer dan groot dat ze aan het kortste eind trekken. Ingrid hoort er gewoon bij.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4.

Meer over