Sneu!

Donna uit De Bondgenoten doorbreekt het stilzwijgen: 'Mijn relatie is uit'

23 april 2024 11:00 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
De relatie van De Bondgenoten-deelnemer Donna heeft het avontuur toch niet overleefd. Op Instagram vertelt ze dat het over en uit is.

Of het te maken heeft met haar innige band met Wesley, is de vraag.

Bekijk ook: Tranen vloeien rijkelijk bij onverwachte exit in De Bondgenoten 

Donna uit De Bondgenoten

In oktober 2023 stapte Donna vastberaden de loods van De Bondgenoten binnen met één doel voor ogen: die ton winnen voor haar aankomende bruiloft. Ondanks dat ze op dat moment nog niet officieel ten huwelijk was gevraagd, ging ze wel vol in de strijd. Helaas eindigden haar maanden van inspanning zonder beloning toen haar teamgenoten Sam, Nick en Beau aan het einde van de vierde cyclus besloten haar weg te stemmen.

Dit was niet alleen een harde klap voor Donna, maar ook voor mededeelnemer Wesley. Sinds het begin van het programma waren de twee namelijk zo onafscheidelijk dat kijkers er af en toe wat ongemakkelijk van werden. Veel toeschouwers vroegen zich dan ook regelmatig af wat haar vriend van haar acties zou vinden.

Relatiebreuk

Wat er in de tijd tussen haar exit en nu precies in haar privéomgeving is gebeurd, is niet duidelijk. Wel is inmiddels bekend dat haar relatie is gestrand. "Om het kort te houden: nee, ik heb geen relatie meer. We zijn al een tijdje geleden goed uit elkaar gegaan en hebben er allebei vrede mee", schrijft ze nu op Instagram. "Voor jullie: no worries, alles gaat goed en soms groei je uit elkaar. Dan is liefde ook loslaten."

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over