Klaar? Klussen maar!

Droomhuis Maxime Meiland in de verkoop

10 oktober 2023 13:23 | reality | Door Marjolein Vos

© Tom Cornelissen
Het droomhuis van Maxime Meiland en haar Leroy gaat in de verkoop. In februari kunnen ze hun geluk niet op als ze in het huis trekken en willen ze er nooit meer weg. Maar daar is verandering in gekomen. 

Dat liet Erica Meiland weten aan Shownieuws en ook Maxime heeft aan hen inmiddels van zich laten horen.

Instagram

Maandagmiddag verscheen het huis, dat Maxime en Leroy in november 2022 kochten, op het Instagram-account van een Noordwijkse makelaar. Het is een preview waarbij te lezen is dat het huis binnenkort in de verkoop gaat. 

Why tell me why

Waarom Maxime en Leroy vertrekken uit het huis, houdt Maxime nog even privé. Eerder werd beweerd in de (roddel)media dat het tussen Maxime en Leroy niet goed gaat en ook dat de Meiland-familie weer op één erf gaat wonen. Martien ontkende dit tegenover RTL Boulevard

Nieuwe plannen

Naar het buitenland verhuist de jongste dochter van Martien en Erica in ieder geval niet. Of er een nieuw huis gekocht is, wil Maxime niet zeggen maar de nieuwe plannen liggen in de Bollenstreek. De verhuizing staat wel gepland. 

In ieder geval goed nieuws voor de kijkers van Chateau Meiland. Er komt weer een verhuizing aan en er moet vast ook weer geklust en behangen worden. 

Chateau Meiland zie je wekelijks om 20:30 uur op SBS6.

Meer over