Spannend moment

De eerste afvaller van Love Island 2022 is bekend

15 juli 2022 23:47 | reality | Door Judith Regeling

© Still Videoland
Berichtje! Het realityprogramma Love Island is nog geen week aan de gang, maar vanavond moest de eerste kandidate al haar koffers pakken. Zij kreeg net niet genoeg stemmen van de kijkers thuis.

Een lange romantische zomer op Gran Canaria kan ze dus wel vergeten.

Lees ook: Kijkers steken Love Island-Amandine hart onder de riem na onthulling 

Love Island

Aan het begin van deze week konden de kijkers van Love Island hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat op basis van de eerste aflevering. Voor de Nederlandse Merijn en de Vlaamse dierenvriend Manon pakte dat vanavond goed uit: zij kwamen te weten dat ze tot dusver tot de populairste kandidaten behoren.

Plottwist

Dat goede nieuws was er echter niet voor de 24-jarige Kimbery en de 26-jarige Mehti. Beide Islanders kregen de minste stemmen en hadden dus eigenlijk samen de villa moeten verlaten. Maar het zou Love Island niet zijn zonder twist: de twee populairste deelnemers mochten namelijk op de valreep nog één van de twee redden van een vroegtijdig exit.

Kimbery

Logischerwijs moesten Merijn en Manon hier even over nadenken, maar uiteindelijk kozen ze puur met hun gevoel. "Dit is een keuze die niemand wil maken. Helemaal niet omdat we hier pas een paar dagen zijn, dus wat ga je dan doen? Dan ga je kijken: wie heeft voor ons gevoel het meest kans op de liefde en wie is de laatste dagen het meest opgebloeid?" aldus Merijn. En daarom zat er slechts één ding op: "De persoon die wij willen redden is... Mehti."

Dat betekent dus ook dat Kimbery binnenkort weer terugvliegt naar haar thuisland België.

Love Island is van maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Wil je niets missen? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over