Tijd voor lust en liefde

Dit zijn de eerste beelden van B&B Vol Liefde 2022

28 juni 2022 13:58 | reality | Door Judith Regeling

In het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren op zoek naar de ware liefde. Speciaal voor alle ongeduldige fans heeft RTL alvast de eerste beelden onthuld.

Daaruit wordt direct duidelijk dat er dit jaar veel romantiek te bespeuren valt.

Lees ook: Dit is waarom Art Rooijakkers niet te zien is in B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde

In het realityprogramma B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren in het buitenland naar een liefde uit Nederland. Geïnteresseerden die bij de eigenaar of eigenaresse in de smaak vallen, worden uitgenodigd om vervolgens een tijdje te logeren in de verschillende B&B's. Hoewel de hoop is dat er daar wat romantiek uit voortvloeit, was dat vorig jaar niet het geval. Hoewel Vincent en Caroline hun partners ook na de show nog een kans wilden geven, liep het uiteindelijk bij beide tot niets uit.

Nieuw liefdesavontuur

Niet geschoten is altijd mis, zo moeten de acht deelnemers van dit jaar hebben gedacht. Vanaf 11 juli is te zien hoe hun liefdesavontuur eraan toegaat en dat gaat echt niet altijd van een leien dakje. Uit de eerste beelden blijkt namelijk al dat bij de 48-jarige Astrid uit Oostenrijk de eerste date héérlijk gênant is, terwijl de 50-jarige Richard uit Portugal er juist geen gras over laat groeien...

Bekijk hier de eerste beelden.B&B Vol Liefde is vanaf 11 juli iedere maandag t/m vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Videoland-kijkers kijken een hele week vooruit.

Meer over