Strijd is begonnen

Eerste deelnemers van nieuw seizoen De Alleskunner VIPS bekend

5 juli 2022 14:17 | reality | Door Judith Regeling

© Shotbysud
Het vorige seizoen van De Alleskunner VIPS is pas net afgelopen, maar de opnames voor een gloednieuwe reeks zijn alweer gestart. De eerste kandidaten zijn al ontdekt.

Frans Duijts hoort daar echter niet bij. Hoewel de volkszanger op zijn social een veelzeggende foto plaatste, is hij er alleen maar om een spelletje te leiden.

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS neemt een groep bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een spectaculaire afvalrace. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten - als wasknijpers op je gezicht doen, raden hoe duur de boodschappen zijn en een potje Jenga - moeten ze bewijzen een alleskunner te zijn. Elke opdracht valt er één iemand af tot er uiteindelijk één iemand overblijft: De Alleskunner. Jessica Mendels en Maxim Froger wisten die titel eerder al op hun naam te zetten. 

Deelnemers

Wie er komend seizoen allemaal deelnemen, blijft voor het grootste gedeelte nog onbekend. Al zijn er een paar BN'ers die van hun deelname geen geheim maken. Zo lijkt het erop dat Tony Wyczynski (Tony Star), Dick Jol, Jeroen Smits, Niels Gomperts, Victor Abeln, Brace, Michael van de Plas en Maaike van Houten deelnemen. Net als Stephanie Tency, Billy Dans, Semma Willems, 'Terror Twins' Esmee en Sharon Ipema, Jill Goede, Remy Hogenboom, Stef Ekkel, Merlijn Kamerling en Rein van Gastel. Dit ontdekte RealityFBI door de Insta Stories van PowNed-verslaggever Mark Baanders die eveneens lijkt mee te doen.

Meer over