Op de vlucht

Eerste namen nieuw seizoen Hunted VIPS bekend

24 mei 2022 11:47 | reality | Door Janine van Rooden

© Elvin Boer

Goed nieuws voor de fans van Hunted: er komt een nieuw seizoen Hunted VIPS aan! En het eerste duo dat meedoet is ook al bekend.

En dat duo bestaat uit actrice Dilan Yurdakul en acteur Guido Spek, beiden bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden.

Yvonne Coldeweijer

Juice-vlogger Yvonne Coldeweijer kreeg bezoek van het Hunted-opsporingsteam. Gelukkig voor haar kwamen ze niet op bezoek vanwege een uit de hand gelopen roddel, maar juist om haar hulp in te schakelen. De speurders hadden blijkbaar nog geen enkel spoor naar Dilan en Guido, dus vroegen ze Yvonne met haar enorme bereik op social media om hulp door een oproepje te doen.

"Zo cool! Het team van Hunted wil onze hulp inschakelen! We zijn op zoek naar de voortvluchtigen Aysen en Sjoerd uit GTST. Wie o wie heeft dit koppel de afgelopen dagen gezien? Slide in m'n DM met de gouden tip!", zei de juice-vlogger in haar Instagram Stories.

Dilan & Guido

De hulp van Yvonne bleek zijn vruchten af te werpen, want Dilan en Guido werden vlak na haar oproep gespot in Friesland. "Aan mijn Fryske spionnen: Guido en Dilan zijn een aantal uur geleden gespot in Heerenveen. Hou je ogen en oren open en laat het me weten als je iets hoort of ziet!"

Ook een oplettende fan van het tv-programma had de twee acteurs al een paar dagen eerder gezien in Oegstgeest.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sabine (@sabineschmaltz)

Hoe het avontuur van Dilan en Guido is afgelopen zien we in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS. Een uitzenddatum is helaas nog niet bekend.

Meer over