Tijd voor een time-out

Eerste scheurtjes bij geliefd MAFS-koppel: 'Ik voel de vonk niet overslaan'

12 april 2022 10:00 | reality | Door Judith Regeling

© Nander de Wijk
Na Arjan en Maurice en Caroline en Joep lijkt het begin van het einde bereikt voor een volgend koppel. In de nieuwste aflevering van Married at First Sight, die zojuist op Videoland is verschenen, is namelijk te zien dat Astrid en Sander toe zijn aan een time-out.

Pas op: dit artikel bevat spoilers voor de zestiende aflevering.

Married at First Sight

Sander en Astrid gingen als eerste koppel van dit Married at First Sight-seizoen voortvarend van start. De twee vonden elkaar in hun humor en levenswijze, maar de echte vonk bleef tot nu toe uit, zo bleek vorige week nog tijdens een romantische date hoog in een toren. Sander vertelde daar openhartig dat hij niet weet of hun huwelijk wel toekomst had.

Samenwonen

Deze week blijkt dat dit geen loze woorden zijn. Carlo Boszhard maakt in deze zestiende aflevering duidelijk dat het erop of eronder is voor dit koppel. De twee zijn namelijk na hun samenwoonperiode toe aan een time-out. Om na te denken over hun huwelijk, zonder de camera's en zonder elkaar. 

Sander en Astrid

Astrid legt direct uit waarom ze deze keuze hebben gemaakt: "Ik vind het wel belangrijk voor mezelf ook af en toe even niks. Even geen man, even geen huwelijk. Weer even rust. Er is natuurlijk veel gebeurd. Dat je even weer kan landen. Ik denk dat dat goed is en de bedoeling is van verliefd worden", aldus de realityster.

Haar 'man' heeft er echter minder vertrouwen in: "Astrid en ik zijn al een tijdje samen natuurlijk. We hebben het gezellig, we hebben het leuk. Maar ik voel niet echt de vonk overslaan. Ik voel niet echt de kriebels in mijn buik. Ik weet niet hoe het verder zal lopen. Maar zoals het er nu naar uitziet, denk ik niet dat dat nog gaat komen", vertelt Sander in een speciaal opgenomen filmpje. "Het is even afwachten. Ik maak me er wel een beetje zorgen om. We moeten afwachten welke kant het opgaat."

Of Sander en Astrid bij elkaar blijven, moet dus blijken. Married at First Sight is wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over