Lekker diner

Eetsmakelijk: Makers Eating With My Ex: Going Dutch zoeken deelnemers

31 oktober 2023 14:45 | reality | Door Judith Regeling

© Discovery+
Na het succes van Eating with my Ex: Going Dutch met bekende realitysterren als Channah & Quentin en B&B Vol Liefde-Hans & zijn ex Libera krijgt de reeks een editie met onbekende deelnemers. Opgeven is nog mogelijk.

Heb jij nog een goed gesprek te voeren met je ex-geliefde?

Eating with my Ex: Going Dutch

De titel van Eating with my Ex: Going Dutch zegt eigenlijk al genoeg. In dit programma, dat in Nederland te zien is via streamingdienst Discovery+, gaan voormalig koppels in gesprek over hun mislukte relatie. Dit doen zij tijdens een heerlijk driegangendiner en aan de hand van een paar pittige vragen die op hun bord zullen staan. Deze vragen kunnen variëren van: 'ben je ooit vreemdgegaan?' tot 'waar is het tussen ons misgegaan?'.

Channah en Quentin

De afgelopen drie seizoenen gingen er al heel wat bekende koppels met elkaar het gesprek aan. Zo waren Shirley en Damian van Temptation Island van de partij, blikten Job en Esmee uit Love Island terug op hun relatie en ook Channah en Quentin van Ex on the Beach: Double Dutch schoven een keer aan. Bij hen ligt alles nog gevoeliger: zij hebben namelijk samen twee kinderen.

Onbekende deelnemers

Komend jaar lijkt er een editie te komen met onbekende Nederlanders. Via de website van Blue Circle Casting kun je je opgeven voor een nieuw seizoen. Dan is echter nog de vraag of je ex het ook ziet zitten... 

Eating with my Ex: Going Dutch is te zien via discovery+

Meer over