Leuk nieuws!

Endemol treft voorbereidingen voor Big Brother 2023

16 juni 2022 10:07 | reality | Door Judith Regeling

Het ziet er goed uit voor de fans van Big Brother. EndemolShine treft namelijk momenteel voorbereidingen voor een derde seizoen in 2023.

Dit heeft de productiemaatschappij bevestigd aan Showbizznetwork.

Big Brother 2023?

Toch wil EndemolShine fans nog geen (valse) hoop geven. Het betekent namelijk nog niet dat er een derde seizoen (sinds de revival) komt. "We zijn in gesprek met de zenders over een eventueel nieuw seizoen. Bij grote shows met een lange productietijd treffen we in deze fase altijd voorbereidingen maar dat betekent niet per definitie dat het zeker is dat er een nieuw seizoen komt", aldus de woordvoerder.

Realityshows

Het zou wel opvallend zijn. Het realityprogramma dat begin dit jaar nog zowel op Videoland als RTL5 te zien was, scoorde afgelopen seizoen minder dan 300.000 kijkers per aflevering. Daarnaast is ook SBS6 weer bezig met een soortgelijke show. Daar is vanaf dit najaar Een Jaar van Je Leven te zien, een realityprogramma waarin veertig kandidaten zich een jaar lang opsluiten op een nog onbekende locatie met enkel wat basisvoorzieningen. Maker John de Mol deed daar recent alvast een boekje over open.

Meer over