Ze zoeken nog kandidaten

Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave

19 augustus 2022 11:41 | reality | Door Esther Hut

© Videoland

Het vuurtje wordt weer aangestoken, want Temptation Island: Love or Leave komt terug met een nieuw seizoen! De vorige koppels zijn nog maar net bekomen van hun avontuur, en de volgende kunnen zich alweer aanmelden.

Videoland kondigt namelijk aan dat het realityprogramma weer op zoek is naar nieuwe koppels en verleiders. “Durf jij het aan om dit avontuur aan te gaan? Voor het nieuwe seizoen zoeken we koppels die op zoek zijn naar antwoorden en singles die open staan voor de liefde.”

Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave geven koppels elkaar aan de start van het programma alle vrijheid om uit te zoeken of het gras aan de andere kant groener is. Het is dan ook de bedoeling dat de partners als vrijgezel in het programma stappen en zich mengen tussen de singles die toe zijn aan een relatie. Dit om te ontdekken of ze wel echt samen zijn met de ware liefde.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe reeks van Temptation Island, maar zoals elk seizoen kunnen vaste kijkers zich vast weer voorbereiden op veel hoogte- en dieptepunten.

Afgelopen seizoen lag de presentatie in handen van Monica Geuze en Kaj Gorgels. Of zij weer zullen afreizen met de kandidaten is nog niet bekend. Temptation Island: Love or Leave is in ieder geval weer te zien bij Videoland.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan hier.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Meer over