'Niemand gelooft dat'

Erica Renkema doet opmerkelijke belofte over nieuw seizoen Chateau Meiland

25 juni 2022 08:33 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Er kan in het komende seizoen van Chateau Meiland van alles gebeuren, maar Erica Renkema belooft nu al plechtig één ding: de Meilandjes gaan niet meer verhuizen.

Renkema deed deze opmerkelijke uitspraak aan tafel bij Humberto Tan waar ze samen met Martien Meiland te gast was ter promotie van hun nieuwe podcast Wat goéééd!

Seizoen zeven

En passant bevestigden Erica en Martien dat het nieuwe, zevende seizoen van hun populaire realityserie op maandag 29 augustus van start gaat bij SBS 6. Onderwerpen dit seizoen zijn uiteraard de voorbereidingen op de bruiloft van Leroy en Maxime en het verder knus maken van hun villa in Noordwijk. 

Verhuizen

Het opknappen en vervolgens zoeken naar andere woonruimte was een rode draad in de afgelopen zes seizoenen, maar Erica belooft plechtig dat de verhuisdozen ditmaal op zolder blijven: "We gaan niet meer verhuizen. Niemand gelooft het, maar 't is wel zo."

Carlo & Irene

Toch verwachten de Meilandjes niet dat hun realityreeks nog jaren gaat duren. Ze bekijken per seizoen of er nog voldoende te vertellen valt. Martien weet wel wat hij zou willen na Chateau Meiland"Iets heel anders. Zo'n Carlo & Irene show op zondagmiddag. Ik mis het. Gezellig met een wijntje op de bank. Maar dat is iets voor de toekomst."

Meer over