Geen succes

Even huilen: Maarten en Richelle uit MAFS zijn ook alweer gescheiden

9 maart 2023 09:25 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het zit niet mee voor de koppels van Married at First Sight. Nadat eerder Wichian en Loes al onthulden na de opnames toch uit elkaar te zijn gegaan, is dat nu ook het geval bij Maarten en Richelle.

Aan Aran Bade vertellen ze waarom ze deze keuze hebben gemaakt.

Lees ook: Laura en Cathalijne doen opmerkelijke bekentenis tijdens finale MAFS 

Married at First Sight

Het leek er afgelopen week even op dat er sprake was van het meest succesvolle Married at First Sight-seizoen tot nu toe. Van de zes koppels die uiteindelijk elkaar het ja-woord geven, bleven er namelijk maar liefst vier getrouwd. Hier en daar was er tijdens het keuzemoment misschien nog wel wat twijfel, maar alsnog kozen ze vol overtuiging voor elkaar. Een paar maanden later blijkt de situatie er echter heel anders bij te liggen: Wichian en Loes zijn inmiddels gescheiden en ook Maarten en Richelle vieren niet meer samen de liefde.

Maarten en Richelle

Aan Aran Bade vertellen ze hoe het zit. "Ik had al een klein beetje een twijfel op het moment dat ik moest beslissen, maar ik vond wel echt leuk genoeg. We hadden genoeg raakvlakken en het voelde zo vertrouwd dat ik dacht: ik vind het zonde om te stoppen", zo legt Richelle uit. De gevoelens kwamen echter ook daarna niet en daarom besloot ze zo'n anderhalve maand na de opnames de knoop door te hakken. "Het was zeker moeilijk. Je hoopt in de tussentijd dat het of nog komt, want je wil het ook zo graag. Je doet niet voor niets mee met zo'n avontuur en je moet hem teleurstellen." 

Afwijzing

Ondanks dat Richelle nooit onder stoelen of banken heeft geschoven dat het gevoel nog moest groeien, kwam de afwijzing bij Maarten toch hard aan. "Toen ze het vertelde, wist ik eigenlijk niet wat ik moest zeggen. Het kwam bij mij op dat moment ook nog niet echt binnen", vervolgt Maarten. "De volgende dag hebben we dan nog even gebeld en toen brak ik. Ik dacht echt van: nu is het klaar." 

Beluister hieronder het hele fragment.Married at First Sight is nu helaas afgelopen. Het complete seizoen is terug te zien op Videoland.

Meer over