Eerste reactie

Ex Alfred van den Heuvel doet mee aan B&B Vol Liefde: ‘Dat vind ik top!’

2 februari 2023 09:12 | reality | Door Judith Regeling

© RTLXL

In de voorstelaflevering van B&B Vol Liefde zat voor de entertainmentliefhebbers een oude bekende: Debbie de Jong, de ex-vrouw van Alfred van den Heuvel. De voormalig acteur uit onder meer Kinderen Geen Bezwaar reageert hier nu op.

Hij gunt haar al het moois van de wereld.

Alfred van den Heuvel

Alfred van den Heuvel en Debbie de Jong waren ruim 26 jaar getrouwd, hebben samen twee kinderen en runden samen een bed & breakfast in Spanje. In 2018 besloten de twee uit elkaar te gaan en vertrok Alfred terug naar Nederland. “In totaal heb ik daar dertien jaar gewoond. We waren uit elkaar gegroeid en vorig jaar zijn we al tot de conclusie gekomen dat het beter was om te stoppen”, vertelde hij toen in De Telegraaf. “Zoiets is natuurlijk altijd pijnlijk, maar we hebben nu allebei de rust gevonden.”

B&B Vol Liefde

Hoewel de 69-jarige cabaretier en acteur in september 2022 nog aangaf niet per se open te staan voor een nieuwe liefde, is dat bij zijn 62-jarige ex-geliefde een ander verhaal. Zij zal hoogstwaarschijnlijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, zo bleek uit de voorstelaflevering die eind december op RTL te zien was. Een gedurfde stap, maar wel eentje waar haar ex-liefde Alfred compleet achterstaat.

Hij vindt het zelfs ‘fantastisch’, zo vertelt de voormalig acteur uit onder meer Kinderen Geen Bezwaar en Ook Dat Nog nu openhartig in Koffietijd. “Dat vind ik echt te gek”, aldus Alfred met een haast trotse lach. “Ik vind het geweldig wat ze doet. Die vrouw heeft een energie”, legt hij uit. “Ze was uitvoerend producente bij John de Mol en waar je haar neerzette, gingen er dingen bloeien. Je voelt je thuis bij haar.”   

Romantische zoektocht

De uitspraak van Alfred past perfect bij Debbies eigen oproep. Ze zegt namelijk zelf ook dat haar vrienden, vriendinnen en gasten haar zouden omschrijven met het woord ‘kleurrijk’. “Bloemen komen tevoorschijn, soms een beetje druk.” Ze hoopt daarom ook een olijke, ondernemende, sociale, jongensachtige, stoere, grote, blije vogel tegen te komen met wie ze haar leven kan delen.

Of Debbie genoeg brieven krijgt om ook daadwerkelijk gevolgd te worden in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, is nog niet duidelijk. Opgeven kan nog altijd via de website van RTL.

Meer over