Tene Donzo

Ex-deelnemer Tene is boos op de makers van Love Island

3 augustus 2022 13:43 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Islander Tene Donzo is niet blij met de manier waarop zij wordt weggezet in het programma Love Island. Op haar socials laat ze dan ook niets heel van de makers.

Volgens Tene heeft ze duidelijk gemaakt dat ze 'onterecht behandeld is in het programma'. "Dit gaat over de hele casting in het algemeen. Mijn verhaal wordt door niemand gehoord! Het is allemaal knippen en andere verhaallijnen benoemen! Bah!", schrijft de deelneemster op haar Instragram.

Tene Instagram Story.
Tene Instagram Story.

Deelname

Voor wie het niet gevolgd heeft... Tene vormde vanaf de eerste dag een koppel met Gideon, maar van liefdesgeluk tussen de twee was geen sprake. Vanaf het begin was duidelijk dat dit enkel een koppel op basis van vriendschap was. Mede daardoor was er tijdens de periode dat Tene in het programma zat veel commentaar van de kijkers. Zij vroegen zich namelijk steevast af waarom er geen geschikte man voor haar aan het programma Love Island werd toegevoegd. 

Diversiteit

Tene lijkt zich hier nu bij aan te sluiten en geeft aan op haar Instagram dat ze het niet eens is met de gang van zaken. "En vervolgens een ander donker meisje erin laten voor hun zogenaamde 'favoriete kijker'. Zodat mensen zien van 'zie je wel, diversiteit' looool.'" Daarna geeft ze aan dat ze geen interviews meer wil geven tot haar contract afloopt. "Voor de donkere vrouwen onder ons! Al deze programma's zijn niet voor ons gemaakt!"

Tene Instagram Story.
Tene Instagram Story.

Tene Instagram Story.
Tene Instagram Story.

Inmiddels heeft Tene zelf de Stories op haar Instagram-account weer verwijderd. Love Island is nu nog van maandag t/m zaterdag te zien op Videoland.

Meer over