Bijna!

Ex on the Beach: Double Dutch keert op deze datum terug met een nieuw seizoen

28 maart 2023 09:47 | reality | Door Judith Regeling

© MTV / Videoland
De fans van Ex on the Beach: Double Dutch mogen hun agenda er weer bijpakken. MTV heeft namelijk zojuist onthuld wanneer het negende seizoen te zien is.

Het aftellen kan beginnen, want het realityprogramma is vanaf 14 mei weer elke zondag te zien op de zender.

Ex on the Beach: Double Dutch

In het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch vertrekken opnieuw acht singles naar de zon. Dat klinkt natuurlijk als de basis van een heerlijk rustige vakantie vol romantiek, lust en drank, maar niets is minder waar. Eenmaal daar zullen ze namelijk verrast worden door de Tablet of Terror, die ook voor dit seizoen weer uit zijn winterslaap is ontwaakt.

Tablet of Terror

Wat dit gevreesde apparaat nu weer voor zijn gebruikers in petto heeft, blijft de vraag. Er is echter één ding zeker: ook dit seizoen zullen er telkens diverse exen aanspoelen op het strand om het leven van hun voormalige vlam op zijn kop te zetten. De één komt misschien in goede vrede, maar er zijn er zat die wraak willen nemen op hun ex-geliefde om welke reden dan ook. En dat brengt vast de nodige drama met zich mee!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)


Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV. De verwachting is dat de nieuwe aflevering elke dinsdag op Videoland volgt.

Meer over