Zomer vol drama

Dit is wanneer Ex On The Beach: Double Dutch terugkeert

14 april 2022 14:04 | reality | Door Judith Regeling

© MTV
De tablet of terror keert terug en doos met exen wordt weer opengetrokken. Het is namelijk deze zomer weer tijd voor een gloednieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch. MTV heeft zojuist de releasedatum onthuld.

Het veelbesproken realityprogramma is vanaf zondag 12 juni weer wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV. Elke dinsdag volgt de nieuwste aflevering op Videoland.

Ex On The Beach: Double Dutch

In het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch staan de singles weer opnieuw voor bloedhete en soms onaangename verrassingen, zo belooft de zender alvast. "Donkere wolken zijn onderweg naar Gran Canaria om de zonnige vakantie van 8 sexy singles tot een hel te maken. Er is geen tijd om te genieten van een frisse cocktail want de Tablet of Terror is opgeladen en klaar voor een nieuw seizoen Ex on The Beach: Double Dutch vol drama en een stormvloed aan exen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Harrie Snijders

Wie er deelnemen aan deze nieuwe reeks is vooralsnog onbekend. Al wordt er door meerdere kanalen gehint dat 'oude bekende' Harrie Snijders ('Harrie Dekhengst) tijdens de opnames in de buurt is gespot. Of hij ook daadwerkelijk meedoet, valt echter nog af te wachten. 

Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf 12 juni weer te zien op MTV.

Meer over