Ophef

Expeditie Robinson-kijkers zijn klaar met Maxim Froger: 'Kinderachtig ventje'

15 oktober 2023 22:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Waar Jaimie Vaes momenteel tot grote verrassing van veel kijkers juist hoge ogen gooit in Expeditie Robinson, geldt dat niet voor Maxim Froger. Kijkers lijken helemaal klaar te zijn met Renés zoon.

Dat heeft hij echter wel grotendeels aan zichzelf te danken.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Expeditie Robinson

Je hebt 'fanatiek' en je hebt de Expeditie Robinson-versie van Maxim Froger. In elke opdracht en met elke taak probeert hij het beste uit zichzelf te halen, maar vaak schiet hij daar in door. Eerder scoorde hij dan ook al wat minpunten door zijn gedrag jegens Eva Simons. Zij voelde zich diverse dagen behoorlijk eenzaam op het eiland en dat was mede te danken aan Maxim, die haar nu niet bepaald een warm welkom gaf in zijn team.

Maxim Froger

In de achtste uitzending gooide hij er echter nog een schepje bovenop in een opdracht die alles te maken had met een zweefmolen en blokken. Zijn team slaagde er - volgens hem - niet snel genoeg in om hem naar de juiste plek te manoeuvreren, en met de minuut werd hij geïrriteerder. "Luister eens f*cking eens een keer wat ik zeg", bracht hij dan al scheldend en tierend uit. "Iets naar voren, naar voren, naar voren. Luister nou eens jongens."

De teleurstelling was logischerwijs groot toen zijn team voor de zoveelste keer de proef verloor. De woorden die hij daarna uitkraamde, zullen we dan ook maar niet herhalen. Netjes waren ze allesbehalve.

Kijkers reageren

Voor de kijkers is hiermee echt de maat vol. "Schelden met een vreselijke ziekte? Dan heb je voor mij volledig afgedaan", luidt het op X, voormalig Twitter. Ook de rest van de reacties zijn allesbehalve positief.


Benieuwd hoe dit afloopt? Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over