Op bezoek in Zierikzee

Extra aflevering van Hier Zijn de Van Rossems als eerbetoon aan overleden Sis

23 mei 2022 11:03 | reality | Door Esther Hut

© NTR

Na de lopende reeks krijgen kijkers als bonus nog een extra aflevering van Hier Zijn de Van Rossems te zien. Deze aflevering zal een eerbetoon zijn aan de vorige maand overleden Sis van Rossem.

Sis en haar broers Maarten en Vincent waren net begonnen met de opnames van een nieuw seizoen Hier Zijn de Van Rossems, totdat Sis onverwacht overleed begin deze maand. De eerste aflevering die zich afspeelt in Zierikzee was al opgenomen en nu wordt deze ook uitgezonden. Dat heeft de familie in samenspraak met de NTR en Skyhigh TV besloten.

Zierikzee

Aanstaande zaterdag zal de laatste aflevering van het lopende seizoen te zien zijn en aansluitend is de aflevering in Zierikzee te zien. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, de Dikke Toren en gaan naar de Zeelandbrug. In Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum.

Vervolg

Na het overlijden van Sis liet Maarten al weten dat hij niet weet of er wel een vervolg komt van Hier Zijn de Van Rossems. "Het is niet bekend wat er wel met het programma gaat gebeuren, daar hebben we nog niet over nagedacht, dat heeft eerst tijd nodig. Het mist natuurlijk toch iets van het unieke karakter als Sis er niet bij is.”

Hier Zijn de Van Rossems is zaterdag 28 mei om 20:40 uur te zien op NPO 2.

Meer over