Blij weerzien

Familie Meiland zoekt zieke huishoudster Nadège op in Frankrijk

16 mei 2022 21:11 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Een bijzondere hereniging: de Meilandjes hebben hun ex-huishoudster Nadège Coffinet opgezocht tijdens een laatste bezoek aan chateau Marillaux.

Shownieuws toont de eerste beelden van de hereniging op het chateau die er als vanouds gezellig uitzien. 

Ruzie

Dat is weleens anders geweest: Nadège vond het vreselijk toen de Meilandjes begin 2020 aankondigden terug te keren naar Nederland. Ze voelde zich in de steek gelaten door de familie en was zelfs van plan om een schandaalboek over hen te schrijven. Die ruzie duurde een kleine twee jaar.

Darmkanker

De verhoudingen tussen Nadège en Martien, Erica en Maxime veranderden toen vorig jaar bekend werd dat de Francaise leed aan darmkanker. Erica onderhoudt sindsdien geregeld contact met Nadège die inmiddels diverse malen is bestraald én geopereerd. Ze is aan de beterende hand en wilde de familie maar wat graag zien toen ze vorige week naar Frankrijk kwamen om de verkoop van 'hun' chateau Marillaux af te ronden. 

Claire

Op de vrijgegeven beelden is te zien hoe Nadège geniet van het weerzien met haar oude vrienden. De kleine Claire zat maar wat graag bij haar op schoot. Ook lijkt het erop dat de trip naar Frankrijk is gefilmd, wat betekent dat de hereniging binnenkort ook in een nieuw seizoen Chateau Meiland te zien zal zijn.

Meer over