Komt-ie of komt-ie niet?

Families Kraan en Jelies laten zich uit over tweede seizoen Een Huis Vol Emigreert

5 april 2024 11:02 | reality | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Het eerste seizoen van Een Huis Vol Emigreert nadert zijn einde en dus rest de vraag: komt er een seizoen twee? In gesprek met RTL Boulevard laten zowel de familie Kraan als de familie Jelies zich hierover uit.

Eén ding kunnen we wel zeggen: er valt met beide families nog genoeg te beleven.

Een Huis Vol Emigreert

De afgelopen weken konden de fans van Een Huis Vol iedere vrijdagavond genieten van Een Huis Vol Emigreert. Deze spin-off van het populaire programma van KRO-NCRV volgde hoe de families Jelies en Kraan alles in Nederland achter zich lieten om een nieuw bestaan op te bouwen in het buitenland. De Jelies kochten een huis in Spanje, terwijl de Kraantjes Luxemburg onveilig maakten.

Maar net als bij de gezinnen van Ik Vertrek ging het ook hier niet altijd van een leien dakje. Kijkers zagen onder meer hoe de familie Kraan druilerige dagen moest doorstaan en gingen los over de keukentaferelen van datzelfde gezin. Online bleken mensen niet erg gecharmeerd van de kookkunsten.

Seizoen 2 van Een Huis Vol Emigreert?

Nu het eerste seizoen bijna ten einde is, rijst de vraag: komt er een vervolg? Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zijn zowel de familie Jelies als de Kraantjes optimistisch. "Of er een tweede seizoen komt, weten we echt niet. We hopen het wel. We hebben nog genoeg om te laten zien", aldus Johan en Janneke. De Kraantjes sluiten zich daarbij aan. "Als het aan ons ligt, komt er een nieuw seizoen. Wij staan er zeker open voor."

Benieuwd wat ze nog meer te zeggen hebben? Bekijk dan snel de onderstaande video!

Een Huis Vol Emigreert is iedere vrijdag vanaf 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Op deze 5 april zie je de slotaflevering.

Meer over