Zwanger enzo

Famke Louise scoort dikbetaalde Videoland-realityserie met vriend

4 oktober 2021 15:53 | reality | Door Irma Tomas

© Videoland
Famke Louise en haar vriend Denzel Slager krijgen een eigen realityserie op Videoland die Famke & Denzel heet. En naar verluidt krijgen ze prima betaald voor het kijkje in hun privé-leven.

Het stel is een jaar samen en in verwachting van hun eerste kindje. In de serie Famke & Denzel volgt de camera het koppel overal en krijgen liefhebbers alles te zien, zo zegt Videoland.

Zwangerschap

We zien hoe het Famke vergaat tijdens haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en deelt het stel alles over de carrièreplannen.

Yvonne Coldeweijer

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft Denzel flink geshopt met het idee van een realityserie en hapte Videoland uiteindelijk toe. Een insider vertelde Yvonne, die het roddelkanaal Life of Yvonne beheert, dat Famke en Denzel 150.000 euro verdienen met het project. Het is de vraag of Videoland dat bedrag gaat terugverdienen, maar de streamingdienst ziet er duidelijk brood in. 

Videoland

Famke Louise is een oude bekende van Videoland, ze maakte eerder de realityseries Famke Louise, Famke Next en de documentaire Famke Louise, de documentaire voor Videoland. De serie Famke & Denzel is vanaf 7 december te zien op Videoland. 

Meer over