Realityfans opgelet!

FBoy Island met Lisa Loeb vanaf deze datum te zien op HBO Max

21 oktober 2022 09:08 | reality | Door Judith Regeling

© HBO Max
Vergeet Temptation Island, Too Hot To Handle en Love Island, want op 7 november is HBO Max the place to by voor alle realityfans. Dan start namelijk het door Lisa Loeb gepresenteerde FBoy Island.

Het eerste seizoen telt tien afleveringen en zit vol romantiek, humor, drama en knappe deelnemers.

Lees ook: HBO Max maakt geen Nederlandse content meer 

FBoy Island

In het nieuwe realityprogramma FBoy Island reizen drie Nederlandse dames af naar een tropisch eiland met maar één doel: het vinden van een oprechte connectie en de man met wie ze hopelijk hun toekomst kunnen delen. Maar zo makkelijk is dat ditmaal niet. Zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 nice guys die op zoek zijn naar de ware liefde en 8 zelfbenoemde FBoys. Die laatste groep is er maar voor één ding: het winnen van het prijzengeld. 

Jennemie, Manon en Sarah

De drie vrouwen die alles uit de kast moeten halen om de FBoys van de Nice Guys te onderscheiden, zijn de 26-jarige Jennemie uit Amsterdam, de 24-jarige Manon uit Nijmegen en de 29-jarige Sarah uit Amsterdam. Ze weten stuk voor stuk wat ze zoeken in een man. Maar tot dusver heeft daten weinig opgeleverd.

Lisa Loeb

Volgens presentatrice Lisa Loeb, die je kunt kennen van haar succesvolle deelname aan De Slimste Mens, heeft dit programma alles om uit te groeien tot een hit. "Het was een geweldig avontuur om FBoy Island te mogen presenteren en ik ben heel trots op wat we hebben neergezet", vertelt ze alvast. "Het is een humoristische en feministische datingshow, met veel onverwachte twists en plotwendingen. Ik ben heel erg benieuwd wat Nederland van FBoy Island gaat vinden." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HBO Max Nederland (@hbomaxnl)

FBoy Island is vanaf 7 november te zien op HBO Max.

Meer over