Geschrokken van uitspraken

Finalekoppel van Love Island al uit elkaar

19 september 2023 08:56 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland
Twee koppels verlieten de villa van Love Island officieel als vriend en vriendin. De winnaars Kimmy en Kengi, maar ook Nycole en Jonna hadden een relatie toen ze op het vliegtuig stapten. Hadden? Ja, het laatstgenoemde koppel laat nu weten al uit elkaar te zijn.

Dat meldt Nycole maandag op haar Instagram.

Reactie

"Na een heel mooi avontuur te hebben gehad met Jonna, besluiten wij hier toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat dingen in de realiteit toch anders zijn", aldus de deelneemster op haar Instagram Story.

Bericht Story Nycole.
Bericht Story Nycole.

Schocking 

Nycole schrijft verder dat ze geschrokken is van uitspraken die gedaan zijn in afleveringen. Ze besloot om Jonna niet aan het lijntje te houden enkel voor de show. Toch moet ze bekennen dat hij wel een plekje in haar hart veroverd heeft. Alleen de breuk was onvermijdelijk en dit was dan ook de snelste breuk ooit na de opnames. Jonna laat weten: "De beelden in Casa Amor vond ze niet leuk. Ze is bang geworden dat ik haar zou kwetsen. Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt."

A rocky start

De relatie in de villa werd sowieso wel op de proef gesteld. Bij Casa Amor ontmoette Jonna de bombshell Thirza. Vervolgens werd er een zoen uitgedeeld. Nycole deed op haar beurt als wingman van Naomi uitspraken over Tim die bij Jonna weer niet goed vielen. Uiteindelijk kozen de twee voor elkaar, maar het heeft dus niet lang mogen duren. 

Het hele seizoen van Love Island 2023 is terug te zien op Videoland. Vanaf vrijdag is een nieuw seizoen van Love Island USA te zien op Videoland.

Meer over