Maureen, Merel of Inge?

Dit zijn de twee finalisten van De Bachelor 2022

21 april 2022 12:02 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland

Het liefdesavontuur van Thomas van der Vlugt nadert zijn ontknoping en dus moest de YouTube-ster ook deze week weer een lastige beslissing nemen. Welke twee dames neemt hij mee op 24 uurs-date en wie blijft er verloren en alleen achter?

Eén ding is zeker: volgende week is de keuze nog veel harder. Dan zal Thomas onthullen met wie hij het meest een toekomst ziet.

De Bachelor

Voordat het zover is, streden deze week eerst nog Inge, Merel en Maureen om het hart van De Bachelor. Hun vrienden kwamen over om nog een goed woordje voor ze te doen en Thomas himself te leren kennen, maar uiteindelijk moest er een harde beslissing gemaakt worden. Eén voor één riep hij de dames bij zich om zijn keuze te laten weten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Thomas van der Vlugt

Voor Merel en Maureen was er zowel goed nieuws als een rode roos, maar het liefdesavontuur van Inge strandde hier. "Je maakt me lachen en nadenken over het leven, de drukte en de rust en een kleine glimlach maakt mij al gelukkig", begon hij nog positief. Maar het zat er toch niet in. "Jij wil het beste voor mij en ik het beste voor jou. Maar ben ik het beste voor jou? Passen onze levensstijlen bij elkaar? Tijdens de laatste date heb ik je gekust en dat voelde goed, maar ik kreeg niet de kriebels waar ik op hoopte. En daarom wil ik eerlijk met je zijn."

Inge uit De Bachelor

Hoewel het voor Inge vast als een klap voelde, hield ze zich groot. "Dan is het goed. Je moet je hart volgen", stelde ze De Bachelor gerust. "Het is echt oké. Niet huilen." 

Aanstaande woensdag is via Videoland te zien wie Thomas kiest: Merel of Maureen. 

Meer over