Verdrietig nieuws!

Francis (35) uit Over Mijn Lijk 2022 overleden

11 februari 2024 12:40 | reality | Door Judith Regeling

© NLZiet
Verdrietig nieuws uit het Over Mijn Lijk-front. Francis, een van de gezichten uit het vorige seizoen, is op 4 februari 2024 overleden. Dat meldt haar familie zojuist op haar Instagram.

Ze is uiteindelijk 35 jaar geworden.

Francis uit Over Mijn Lijk

In het Over Mijn Lijk-seizoen van 2022 vertelde Francis hoe haar leven in mei 2018 - na een prachtige wereldreis - op slag veranderde. Ze was constant moe, vaak ziek en kreeg last van intense hoofdpijnen. Na een doorverwijzing naar een oogarts en een MRI-scan in december 2018 bleek dat ze een hersentumor had.

Hoewel kort daarna zo'n 90% daarvan weggehaald kon worden, kreeg ze op 3 januari 2019 te horen dat haar kanker een Glioblastoom was. Sindsdien was ze dan ook ongeneeslijk ziek.

Strijd is gestreden

Lang was de hersentumor stabiel, maar helaas mocht het niet baten. Haar familie schrijft zojuist op Instagram dat Francis op 4 februari 2024 is overleden. "Na een moedige, oneerlijke en niet te winnen strijd is overleden onze lieve dochter, zusje en tante", zo luidt het bericht. "De strijd is gestreden, jouw pijn is voorbij. Wij probeerden te helpen, maar stonden er zo machteloos bij. Jouw vechtlust was enorm, je werd alleen zo moe. Onze liefde is voor eeuwig, in onze harten nemen wij je overal mee naar toe." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fran (@francispattiruhu)

Meer over