'Positieve uitslag'

Francis uit Over Mijn Lijk deelt update na ziekenhuisbezoek

20 april 2022 09:48 | reality | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Door het afgelopen seizoen van Over Mijn Lijk raakten kijkers enorm betrokken bij het wel en wee van OML'ers. Francis, een van hen, laat daarom nu op Instagram weten hoe het met haar gaat.

In tegenstelling tot Roy die eerder al via zijn vrouw liet weten hoe het er met hem voorstaat, gaat het met haar nog altijd naar omstandigheden goed.

Lees ook: Zo gaat het nu met Roy uit Over Mijn Lijk 2022 

Francis

Na een prachtige wereldreis in mei 2018 sloeg noodlot toe bij Francis. Ze werd moe, was vaak ziek en kreeg last van intense hoofdpijnen. Na een doorverwijzing naar een oogarts en een MRI-scan in december 2018 bleek dat ze een hersentumor had. Hoewel kort daarna zo'n 90% is weggehaald, kreeg ze op 3 januari 2019 te horen dat haar kanker een Glioblastoom (snelgroeiende kwaadaardige hersentumor, red) is en sindsdien is ze dus ongeneeslijk ziek is.

Over Mijn Lijk

Aan het einde van het laatste Over Mijn Lijk-seizoen bleek dat de hersentumor stabiel is, en ook nu is dat weer het geval. Op Instagram schrijft ze: "Vandaag was het weer zo ver. Een MRI-scan en uitslag. Weer even een positieve uitslag", aldus Francis. "Mijn Glioblastoom (hersentumor) is nu precies 40 maanden stil.

Lees hieronder haar complete update.

Meer over