Veto uitspreken

Frans Bauer geeft duidelijkheid over terugkeer De Bauers: ‘Veel aanbiedingen’

12 juni 2023 10:40 | reality | Door Esther Hut

© RTL

Nadat Frans Bauer en zijn gezin te zien waren in Rooijakkers Over de Vloer kunnen veel kijkers niet wachten tot de familie weer hun eigen reallifesoap krijgt. Maar of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog even de vraag.

In Renze op Zondag vertelt de zanger er meer over.

Veel veranderd

Het is alweer twintig jaar geleden dat De Bauers op tv te zien waren en zelfs een Gouden Televizier-Ring wonnen. Op de vraag van Renze of de familie ooit nog terugkomt op de buis is Frans stellig.

“Er is wel heel wat veranderd thuis. De kinderen zijn groot en er zijn er zelfs twee bijgekomen. Maar De Bauers is niet alleen Frans Bauer. Dat is mijn hele gezin en iedereen moet daar zijn veto over uitspreken en dat is nog niet gebeurd.”

Aanbiedingen

De zanger geeft wel toe dat de aanbiedingen van verschillende partijen binnenstromen. Zijn manager bekijkt die nu allemaal.

Zomaar weer een camera op je neus is wel iets om over na te denken voor het hele gezin. “Dit moet je niet onderschatten,” zegt Frans. “Je hebt een cameraman die altijd bij je is en alles wordt weer opgenomen.”

Het gezin moet dus eerst nog met elkaar om tafel voor we ze daadwerkelijk terug gaan zien. Als het aan kijkers ligt is de familie liever vandaag dan morgen te zien.  

Meer over