Zou het?

Frans Bauer staat open voor comeback De Bauers

22 mei 2023 10:55 | reality | Door Esther Hut

© RTL

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat kijkers konden genieten van het wel en wee van De Bauers. In die tijd is er natuurlijk veel veranderd en daarom ziet Frans Bauer het best zitten om de realityserie weer nieuw leven in te blazen.

Maar daar moet hij wel het complete gezin mee zien te krijgen. En dat levert een klein probleempje op.

De Bauers

Art Rooijakkers is op bezoek bij de Bauers en aan tafel valt de vraag of het gezin het ziet zitten om weer gevolgd te worden door een cameraploeg. Als het aan Frans ligt wel.

“Ik denk dat als dit gezin weer gevolgd wordt, dat ook wel bijzonder is. Ze hebben allemaal hun eigen agenda, leven en bezigheden.” Genoeg te zien dus volgens de zanger. En een heel contrast met de seizoenen waar we zijn zoons nog als kleine jongetjes in beeld voorbij zagen komen.

De oudste zoons houden zich wijselijk stil maar als Art ook de vraag aan jongste zoon Lucas stelt is hij duidelijk. “Alsjeblieft niet. Ik ga echt niet de hele dag gevolgd worden hoor.” Klare taal.

Rooijakkers Over de Vloer

Naast Frans zien kijkers een nieuw seizoen van De Bauers ook wel zitten, want de zanger is nog steeds een graag geziene gast in tv-programma’s. Rooijakkers Over de Vloer wist dan ook 930.000 kijkers te trekken. De reacties op social media waren meer dan lovend.

Ook mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp laat zich op Instagram uit over De Bauers. “Hoe gaat het eigenlijk met de reality soep van Frans? Als die nog niet definitief verkocht is, zal dat vandaag zeker gebeuren.”

Het is dus afwachten. Bekijk hieronder het fragment waar het hele gezin aan tafel zit in gesprek met Art.

Meer over