'Misschien een kleine speech'

Geen rol voor Martien Meiland tijdens bruiloft Leroy en Maxime

10 juni 2022 21:25 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Wie dacht dat Martien Meiland een fulltime job heeft aan de bruiloft van dochter Maxime en haar Leroy komt bedrogen uit. De aanstaande bruid bevestigt aan Shownieuws dat haar vader helemaal geen rol gaat spelen in de ceremonie.

Maxime deed in de zomerse editie van de SBS-entertainmentrubriek al het een en ander uit de doeken over haar grote dag. Ze weet precies wat ze wil en met wie ze 't gaat doen.

In het wit

Zo gaat de moeder van twee kinderen voor een traditionele witte jurk. Volgens Maxime hoort dat er toch bij omdat je, als het goed is, maar één keer je ja-woord geeft. Daarnaast heeft haar oudste dochter Claire twee belangrijke taken: ze is niet alleen bloemenmeisje, maar mag op het moment supreme ook de ringen overhandigen. Daarnaast is bruidegom Leroy verantwoordelijk voor de muziekkeuzes en moet van hem alles 'waanzinnig en groots' worden aangepakt.

Weggeven

Een niet zo traditionele keuze is het besluit van Maxime dat moeder Erica degene is die haar straks naar het altaar mag begeleiden. Doorgaans is dat de vader van de bruid, maar Maxime meent "Wij zijn natuurlijk van de ommezwaaien. Ik vind dat mijn moeder dat absoluut mag doen." Daarmee hoeft Martien weinig meer te doen dan van de dag te genieten, precies zoals zijn dochter het graag ziet: "Misschien een kleine speech, dat zou leuk zijn. Maar mijn vader gaat gewoon lekker ouwehoeren met iedereen en een beetje wijn drinken. Eigenlijk wat 'ie het beste kan."

Maxime en Leroy trouwen later deze zomer op een nog geheime locatie. Uiteraard worden er opnames gemaakt voor een nieuwe reeks Chateau Meiland.

Meer over