Oproepje

Geraldine Kemper helpt seksueel uitgebluste stellen in nieuw Videoland-programma

9 januari 2024 14:00 | reality | Door Judith Regeling

© ANP EVA PLEVIER
Geraldine Kemper mag zich de komende maanden dan storten op Big Brother, maar stilzitten is er tussen de opnames door niet bij. Ze is ook nog bezig met een nieuwe Videoland-show.

Veel kan ze er alleen nog niet over vertellen.

Lees ook: Alles over Big Brother 2024 

Geraldine Kemper

Aanstaande maandag opent Geraldine Kemper samen met haar Vlaamse collega Tatyana Beloy alweer het nieuw seizoen van Big Brother. Dat programma is 24/7 te zien en telt elke week een live-uitzending, maar toch heeft de presentatrice blijkbaar nog genoeg tijd over om zich alweer te buigen over het volgende project. Aan de camera's van RTL Boulevard laat ze weten alweer bezig te zijn met een nieuwe show voor Videoland.

Seksleven van stellen

Waar ze zich in haar Videoland-programma Tussen de Lakens met Geraldine nog focuste op de vrouw, gaat het hierin over stellen en hun prestaties in bed. "Er komt een nieuw programma aan voor Videoland en we zijn daarom ook op zoek naar stellen die al een lange tijd bij elkaar zijn maar op zoek zijn naar een nieuwe seksuele impuls", aldus de presentatrice in de onderstaande video.

Om van de gelegenheid gebruik doet ze gelijk even een oproepje. "Dus, is de prik een beetje uit de cola of wil je jullie seksualiteit verder ontdekken en samen met seksuologen aan de slag gaan met je seksleven? Geef je dan op." Dat kan via linda@wittengeit.nl

Wanneer het nieuwe programma van Geraldine op Videoland te zien zal zijn, is nog onbekend.

Meer over