Heartbroken!

Gianni en Eilish uit Love Island 2020 gaan uit elkaar

27 september 2023 15:09 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het zit de koppels van Love Island de afgelopen tijd niet mee. Na de recente breuk tussen Jonna & Nycole en Garbi & Junar blijken nu ook Gianni en Eilish uit elkaar te gaan. 

Zij waren van alle Love Island-koppels het langst bij elkaar.

Lees ook: Deze koppels vonden elkaar op Love Island (en vieren nog altijd de liefde) 

Gianni en Eilish

Het liefdeverhaal van Gianni en Eilish was er eigenlijk een uit een sprookjesboek. Hun paden kruisten elkaar toen ze in het tweede seizoen van Love Island (in 2020, red) als bombshells haast tegelijkertijd de villa betraden. Op dat moment had niemand kunnen voorspellen dat de vonk tussen hen zou overslaan. Maar dat deed het zeker, ze hebben het immers een stuk langer volgehouden dan winnaars Joan en Mert

Statement

Toch heeft ook hun liefdesverhaal geen standgehouden. Op Instagram vertelt Eilish er nu meer over. "Voor veel van jullie onverwacht, iets wat Gianni en ik met jullie willen delen", begint ze haar bericht. "Soms is 'liefde' en 'houden van' ook 'loslaten' en dit is wat wat gaan doen. Wij houden nog steeds heel erg van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar."

Het verdriet is echter groot. "Voor ons beide is dit een hele grote klap, iets wat wij beide rustig en op ons eigen tempo moeten gaan verwerken. Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan. Dit omdat wij beide heel veel respect hebben voor onze relatie." 

Gianni en Eilish uit Love Island
Gianni en Eilish uit Love Island


Benieuwd of het Eilish' broer Thijn is gelukt om de liefde te vinden? Bekijk het afgelopen seizoen Love Island nu op Videoland.

Meer over