Met nieuwe verhalen

Grenzeloos Verliefd keert deze maand al terug bij Net5

11 augustus 2022 10:39 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
Na bijna drie jaar van afwezigheid keert op 24 augustus Grenzeloos Verliefd weer terug. Ook nu weer volgen de makers avontuurlijke landgenoten die emigreren vanwege de liefde.

En dat is niet niets: de deelnemers nemen namelijk afscheid van hun vertrouwde huis en proberen zowel een nieuwe taal als cultuur eigen te maken.

Grenzeloos Verliefd

In Grenzeloos Verliefd vertrekken jonge, Nederlandse mannen en vrouwen naar het buitenland. Niet om daar zomaar even wat tijd door te brengen, maar om samen te gaan wonen met de liefde van hun levens. Dat zij huis en haard en hun familie en vrienden achterlaten om naar een ander land te verhuizen is niet gemakkelijk. Dat blijkt ook in het twaalfde seizoen.

Amerikaanse gevangene

In de eerste aflevering komt het liefdesverhaal van Julia aan bod. Als zij op 19-jarige leeftijd aan het herstellen is van een operatie, begint ze brieven te schrijven naar de 31-jarige Amerikaanse gevangene Kyle. Na heel veel brieven en telefoontjes naar elkaar is het duidelijk voor de twee: dit is meer dan vriendschap. Zodra Kyle vrijkomt reist Julia daarom af naar Amerika en het klikt zo goed dat ze langer blijft dan verwacht. Julia houdt van het Amerikaanse leven, maar het gebrek aan een eigen vriendinnengroep breekt haar steeds meer op. En dan blijkt ook dat Kyle het gevangenisleven nog niet helemaal achter zich heeft gelaten… Komt dit nog goed?

Grenzeloos Verliefd is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 21:30 uur te zien op Net5.

Meer over