Relatiestatus!

Guido uit Winter Vol Liefde laat weten of hij nog samen is met Marja

12 januari 2024 10:49 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
In de allerlaatste aflevering van Winter Vol Liefde zagen de kijkers hoe Guido - na wat twijfel - met zijn hele hart koos voor Marja. Nu rest alleen nog de vraag: en toen? Hebben de twee het liefdesgeluk bij elkaar gevonden?

We zullen er niet langer omheen draaien: helaas niet.

Lees ook: Alles over Winter Vol Liefde 

Guido in Winter Vol Liefde

De trouwe fans van Winter Vol Liefde waren de afgelopen weken getuigen van het nogal ingewikkelde liefdessprookje van Guido die niet altijd over rozen ging. Hij had het in de slotfase behoorlijk moeilijk. Moest hij gaan voor Esmeralda waarmee hij vaak zo hard moest lachen dat de tranen hem in zijn ogen schoten óf toch voor Marja met wie hij vooral goede gesprekken kon voeren?

Veel kijkers gingen uit van die eerste optie, maar uiteindelijk bleek niets minder waar. Guido's voorkeur ging toch echt uit naar Marja.

Status met Marja

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hoe jammer het ook is, de twee zijn niet meer samen. "Ik kan er een heel verhaal omheen gaan breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee", reageert hij op de vraag of er toekomst zat in de relatie met Marja. "Het was ook echt van mij uit. Nadat het team weg was, is ze nog een week bij mij gebleven en dan probeer je elkaar op een echte manier te leren kennen", vervolgt hij.

"Toen is zij na een week naar huis gegaan en hebben we het een tijdje aangekeken. Maar, het klinkt een beetje cliché, ik had niet dat gevoel. Ik had niet het gevoel dat ik haar miste zoals ik haar moest missen. Dan moet je op een gegeven moment eerlijk zijn."

Nieuwe relatie

Maar we hoeven niet bang te zijn dat Guido nu weer eenzaam en alleen in Zweden woont. Zijn verhaal is nog niet af. "Er was iemand die zich had aangemeld, maar die kreeg het qua werk niet voor elkaar om daadwerkelijk te komen. Ze heeft mij toen na de opnames een bericht gestuurd om te vertellen dat ze geïnteresseerd was, dat ze zich had aangemeld en hoe het gelopen is", aldus Guido. Ze wist op dat moment natuurlijk niet hoe zijn avontuur was afgelopen, maar wilde wel duidelijk maken dat hij altijd contact op kon nemen als hij interesse had.

Hij heeft dit bericht een paar maanden naast zich neergelegd, maar op een gegeven moment begon het toch te kriebelen. "Toen het weer rustig was na het programma, heb ik toch een berichtje gestuurd. Vanaf dat moment ging het hard", gaat hij verder. "Het is zo gelopen dat zij na drie dagen gepraat te hebben al een ticket heeft geboekt. Zij is nu in totaal al twee keer naar mij toegekomen en ik ben al redelijk veel bij haar geweest." Inmiddels kan er dan ook gesproken worden van dikke verkering. Ahhhh!

Beluister hier het complete fragment.

Winter Vol Liefde is nu in zijn geheel terug te zien op Videoland.

Meer over