En meer veranderingen

Gwen van Poorten neemt stokje over van Lisa Loeb als presentatrice FBoy Island

29 mei 2024 12:10 | reality | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA LEVIN DEN BOER

De Nederlandse editie van FBoy Island krijgt een tweede seizoen, maar het zal voor de fans waarschijnlijk wel even schakelen zijn. Er staan namelijk wat veranderingen op de planning…

Zo zal Lisa Loeb het stokje over moeten geven aan Gwen van Poorten en haar Vlaamse collega Jani Kazaltzis.

Lees ook: Lisa Loeb blikt vooruit op FBoy Island Nederland: 'Zag mezelf als oudere zus' 

Fboy Island 

Het eerste seizoen van FBoy Island Nederland stamt alweer uit november 2022. Daarin was onder meer te zien hoe drie Nederlandse dames – waaronder ook De Bondgenoten-winnaar Jennemie – afreisden naar een tropisch eiland met maar één doel: het vinden van een man met wie ze hopelijk een toekomst konden delen.

Maar zo makkelijk was dat niet. Zij werden namelijk vergezeld door 16 mannen: 8 nice guys die op zoek waren naar de ware liefde en 8 zelfbenoemde FBoys. Die laatste groep was er maar voor één ding: het winnen van het prijzengeld. De dames moesten dan ook alles uit de kast trekken om de goede jongens van de badguys te onderscheiden.

Tweede seizoen 

Waar deze eerste reeks nog te zien was bij HBO Max, is dat voor het aankomende tweede seizoen een ander verhaal. De afleveringen zullen vanaf 15 augustus 2024 te streamen zijn bij Prime Video, de streamingdienst die zeer binnenkort ook Dames in De Dop onder het stof vandaan haalt. Verder nemen Gwen van Poorten en de Vlaamse presentator Jani Kazaltzis ditmaal de presentatie op zich, wat mogelijk ook inhoudt dat de dames en heren uit zowel Nederland als België kunnen komen.

Meer weten? Gwen van Poorten legt je het concept van FBoy Island in de onderstaande video nog eenmaal uit.


FBoy Island
is vanaf 15 augustus te streamen bij Prime Video.

Meer over