Geen vonk

Hans & Petra uit B&B Vol Liefde alsnog uit elkaar

26 mei 2023 09:57 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het zat er al een beetje aan te komen, maar het is nu toch echt waar. Hans en Petra uit het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde gaan vanaf nu hun eigen weg.

Dit bevestigt Hans aan RTL Boulevard.

Petra en Hans

Het liefdesverhaal van Hans uit Frankrijk en Petra leek op voorhand wel een sprookje. Het duurde namelijk een tijdje voordat deze toch wat directe B&B-eigenaar zijn hart kon openstellen, maar uiteindelijk leek het toch helemaal goed te zijn gekomen. Petra woonde immers zelfs bij hem in. Maar daar was dan ook alles mee gezegd.

Een tijdje geleden gaf Petra eerlijk toe dat er weinig sprake was van romantiek. "Iedereen wil het perfecte liefdesverhaal, maar dat is het niet. Daar wil ik ook eerlijk over zijn", vertelde ze. "Nee, we zijn niet verliefd, voor mijn gevoel zijn we daar nog niet aan toegekomen."

Geen romantiek

Nu blijkt die bom dan alsnog gebarsten. Volgens Aran Bade, die met de B&B-eigenaar heeft gesproken, is die liefdesvonk uitgebleven. Petra heeft daarom ook inmiddels alweer haar koffer gepakt en is weer in Nederland. Zij wilde (nog) niet reageren op de breuk.

Het is voor de nieuwe B&B-eigenaars te hopen dat zij meer succes hebben: van alle deelnemers vonden er tot nu toe slechts twee de liefde.  

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli weer iedere werkdag te zien bij RTL4. Lees hier wat je nog meer kan verwachten.

Meer over