20.000 uit de pot

Het hele Big Brother-huis is woedend op Ashley

28 maart 2024 14:44 | reality | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Ashley heeft zich donderdag niet geliefd gemaakt bij haar medebewoners in het Big Brother-huis. De blondine haalde het enorme bedrag van 20.000 euro uit de pot zodat ze niet weggestuurd kan worden.

Ashley was samen met Jimmy, haar goede vriendin Karen en Randy voor de zoveelste keer genomineerd. Daar had ze zo de pest over in dat ze besloot een vrijstelling te kopen. Alle genomineerden kregen de kans om dat te doen vanaf 20.000 euro. Het bedrag zou daarna steeds verder zakken tot uiteindelijk 3.000. Maar Ashley wachtte niet en drukte meteen op de knop. Tot grote ergernis van de anderen. Ook al omdat ze een van de favorieten van de mensen thuis is en het daarom zeer waarschijnlijk was geweest dat ze na zaterdag had mogen blijven. 

Bekijk ook: alles over Big Brother

Meer kans 

Vooral Karen had het moeilijk met de beslissing van haar beste vriendin, zeker omdat zijzelf nu nog meer kans maakt weggestuurd te worden. Zij, Jimmy en Randy hebben nu elk een kans van 33%. Ashley was al niet geliefd in huis, maar door deze actie heeft ze nog meer medebewoners tegen zich in het harnas gejaagd. Dikke kans dat ze volgende keer weer genomineerd gaat worden. En de prijzenpot is geslonken tot 60.000 euro. 

Wie van de drie weg moet is zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien in Big Brother op RTL 5.

Meer over