Realityserie

Het is officieel: De Roelvinkjes komen terug

6 juni 2023 11:03 | reality | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Robin van Lonkhuijsen

Vorige week liet Dries Roelvink nog doorschemeren dat hij gesprekken voerde voor een terugkeer van de Roelvinkjes, maar nu is het officieel. De hele familie keert definitief terug op de buis.

Op Instagram maken Dave, Donny en Dries het goede nieuws bekend.

Videoland

“We mogen het eindelijk bekendmaken. De Roelvinkjes zijn weer terug. En wat er allemaal te zien is, gaan we nog niet verklappen, maar we gaan een paar hele mooie afleveringen voor jullie maken.”

Dries geeft nog wel een heel klein tipje van de sluier. “We gaan vooral Dave en Donny spectaculaire zien doen en mij vooral een heerlijk glaasje wijn zien drinken.”

Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes zal te zien zijn op Videoland. Een exacte datum geeft de familie nog niet, maar de verwachting zal het najaar zijn.

De Roelvinkjes

Dries en zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny waren voor het eerst in 2015 te zien op RTL 5 met De Roelvinkjes. Daarna maakten Dave en Donny een aantal spin-offseizoenen voor Videoland. In 2018 en 2019 kreeg de familie twee programma’s op SBS6: De Roelvinkjes: Effe Geen Cent te Makken en De Roelvinkjes: Passen op de Winkel.

Meer over