Oude bekende

Hier kun je de medic van Special Forces VIPS van kennen

23 mei 2023 16:00 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De huidige lichting kandidaten van Special Forces VIPS kunnen met al hun pijntjes en klachten terecht bij de medic die ze voorziet van de nodige medicijnen. Komt deze knappe arts je nu ook bekend voor? Dat kan zomaar eens kloppen. 

Hij heeft namelijk zelf ook de nodige ervaring als deelnemer van een realityprogramma.

Lees ook: Alles over Special Forces VIPS 

Special Forces VIPS

In Special Forces VIPS worden sinds kort zowel bekende als onbekende kandidaten uitgedaagd om een militaire training te ondergaan. Ze hopen zich stuk voor stuk te bewijzen als krachtige en fitte Special Forces Operators. En dat gaat zeker niet van een leien dakje: in het huidige seizoen zijn er van de veertien deelnemers die eraan begonnen nog maar zes kandidaten over.

Michel Hennipman

Mochten de kandidaten nu met een pijntje hier of een blessure daar komen te zitten, kunnen ze altijd terecht bij de medic. Hij beoordeelt hun klachten en geeft ze waar nodig een pilletje voor de pijn of een bemoedigend woordje om weer even door te kunnen. Die rol is al een aantal seizoenen weggelegd voor Michel Hennipman.

Big Brother

Komt dit naam je bekend voor? Dat zou zomaar eens kunnen. Michel deed namelijk ook mee aan het eerste (teruggekeerde) seizoen van Big Brother waar de Nederlander de vierde plaats behaalde. Bij Special Forces VIPS laat hij zich van een heel andere kant zien. "In mijn rol als medic ben ik er om de staf te ondersteunen en lap ik de kandidaten waar nodig op, om ervoor te zorgen dat ze niet hoeven op te geven om medische reden", zo vertelde hij eerder al. "Dus met een hoop 'stel je niet aan', strenge blikken paracetamol en blarenpleisters vond ik het bijzonder om wederom deel uit te mogen maken van dit geweldige programma."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Michel Hennipman (@hennipy)


Special Forces VIPS is nu te zien op Videoland.

Meer over