Liefdesupdate!

Hoe gaat het nu met boerin Hilda uit Boer Zoekt Vrouw 2022?

20 december 2022 12:12 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Hilda uit het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw kreeg misschien te weinig brieven om gevolgd te worden in de tv-serie, maar de boerin heeft zeker niet bij de pakken neergezeten. Via de website van het programma geeft ze nu een update.

Ze zal de kerstdagen zeker niet alleen doorbrengen.

Boer Zoekt Vrouw

Boerin Hilda was begin dit jaar niet te zien in de tv-variant van Boer Zoekt Vrouw, maar kijkers van de online webserie werden niet teleurgesteld door haar liefdesavontuur. De boerin uit Terschelling bleek al snel meer dan een goede klik te hebben met brievenschrijver Tjitse. En dat is gebleken: het stel is nog altijd samen en begonnen aan een volgende stap: sinds drie weken wonen ze samen, zo vertelt Hilda vandaag aan de website van Boer zoekt Vrouw.

Boerin Hilds en Tjitse

Naast dat dit natuurlijk hartstikke leuk is, is het in het geval van Tjitse en Hilda ook praktisch handig: ze waren namelijk allebei het pendelen tussen Leeuwarden en Terschelling helemaal zat. "Het kostte gewoon te veel energie, het was te veel geregeld met zijn werk en elke keer zo'n bootreis is ook niet gratis” vertelt Hilda nu openhartig. “Dus we waren er allebei al snel over uit dat Tjitse bij mij zou intrekken.”

Avontuur

Hij moet op zijn beurt nog wel even wennen aan het eiland, maar het gaat de goede kant op. “Het voelt meteen heel goed, we ergeren ons helemaal niet aan elkaar; alsof het zo moest zijn. Het is heerlijk om elke ochtend samen wakker te worden”, vervolgt ze. “We vinden het daarnaast heerlijk om de auto te pakken en naar het strand te rijden. Lekker uitwaaien, wandelen met de hond en daarna een bakje koffiedrinken bij een strandpaviljoen. En samen is het allemaal nog veel leuker!”

Tweede verhuizing

Het lijkt dus nu op ‘huisje, boompje, beestje’, maar hun stulpje is nog niet helemaal klaar. De twee wonen nu in het appartement van Hilda, maar volgend jaar is de bedoeling dat zij in de boerderij van haar ouders gaan wonen. "Mijn ouders trekken dan hopelijk in een tweede woning op het erf. Er staan nu al heel veel spullen van hem op de boerderij. Hij zei dat hij niet veel spullen had, maar ik heb toch twee paardentrailers bij hem opgehaald”, lacht Hilda. “Ook zijn kraan en aanhanger heeft hij meeverhuisd.”

Meer over