'Working on it'

Martijn Krabbé licht tipje van de sluier op over veranderingen Kopen Zonder Kijken

30 juni 2022 09:45 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Kijkcijferhit Kopen Zonder Kijken gaat mogelijk veranderen. Waar diverse kandidaten van het huidige seizoen niet opkijken van een tonnetje meer of minder, zou dat in het aankomende seizoen weleens anders kunnen zijn.

Martijn Krabbé doet via Twitter alvast een bijzondere onthulling.

Lees ook: Caroline Tensen aan de slag voor nieuw huizenprogramma 

Kopen Zonder Kijken

In het huizenprogramma Kopen Zonder Kijken vliegt het geld in de meeste afleveringen over de (figuurlijke) toonbank. Een extra verbouwing? Doe nog maar even een ton erbij. En als bouwdeskundige Bob Sikkes iets in zijn hoofd haalt, schroomt hij niet om nog extra budget te vragen aan de kandidaten. Binnenkort moet hij daar echter extra waakzaam op zijn, want er gaat mogelijk het een en ander veranderen.

Martijn Krabbé

Een deelnemer vroeg namelijk onlangs of er geen mogelijkheid bestond om een reeks te maken met kandidaten die minder te besteden hebben. "Wanneer gaan Kopen Zonder Kijken & Voor Hetzelfde Geld van RTL eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget en/of weinig kamers voor hun gezin? Zij die echt hulp nodig hebben", aldus de kijker. Voor Martijn Krabbé klinkt dit als muziek in zijn oren. "Het is leuk dat je dat zegt. We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen. Working on it."

Goed nieuws dus voor alle potentiële kandidaten. Opgeven voor het zesde 'reguliere' seizoen is ook nog mogelijk.

Meer over